Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink az alábbi területek köré rendezhetők, de lehetőség van arra is, hogy csak egy-egy kisebb feladattal, vagy több szolgáltatást kombinálva bízzon meg minket.

Vidéki ház keresés

Budapesttől 50 km-es körben, észak-keleti irányban keresne családi házat, de nincs ideje végigjárni az összes települést. Keressen és megbeszéljük miben tudok önnek segíteni, s ezzel pénzt és időt megtakarítani.

Vidéki ház eladása

Ha Pest megye és Nógrád megye határában eladó családi háza vagy telke van, várom hívását! Engem és ügyfeleimet biztosan érdekelni fogja.

Ingatlan értékesítési konzultáció

Ha érez elég ambíciót ahhoz, hogy ön adja el ingatlanát, ebben is tudom támogatni. Ez esetben óra díjjal dolgozom, segíthetek önnek a felkészítésben, a meghirdetésben, fotózásban, elemzésben, ártárgyalásban egyszóval bármiben, ami a sikeres eladáshoz kellhet. A részletekért keressen személyesen.

Kertgondozás

Ha szereti a kertet, de nem szeret vagy nincs ideje kertészkedni hívjon bátran én szívesen gondoskodom róla!

Vigyázat szeretem a növényeket! A kert nekem virágokat, bokrokat, fákat jelent, nem járdát, nem kocsibeállót, nem térkövet! A növények születnek és elmúlnak, közben nőnek, zöld hulladék keletkezik és állatokat is vonzanak. Pont ezért és ennek ellenére is szeretjük őket 🙂

Ingatlan fotózás

Ha ön értékesíti ingatlanát, de szüksége van profi fotókra, hívjon bizalommal. Az ingatlan méretétől és képek számától függően egyszeri díj ellenében szívesen elkészítem önnek.

Home staging

A lakás/ ház eladásra történő felkészítésével nem csak időt lehet megtakarítani, de a leggyakrabban a kialkudott vételárban is érezhető a hatása. Az egyszerű rendrakástól a teljeskörű felújításig széles skálán mozoghatunk, ha a részletekre is kíváncsi, olvassa el gondolatainkat a home staging szerepéről, nézzen rá a referenciáinkra, és beszélgessünk egyet!