Szolgáltatásaink

INgatlan értékesítés

Budapesttől 50 km-es körben, észak-keleti irányban keresne családi házat, de nincs ideje végigjárni az összes települést? Keressen és megbeszéljük miben tudok önnek segíteni, s ezzel pénzt és időt megtakarítani.

Ha pedig ezen területen eladó családi háza vagy telke van, várom hívását! Engem és ügyfeleimet biztosan érdekelni fogja.

Érez elég ambíciót ahhoz, hogy ön adja el ingatlanát? Ebben is tudom támogatni. Segíthetek önnek a felkészítésben, a meghirdetésben, profi fotózásban, elemzésben, ártárgyalásban egyszóval bármiben, ami a sikeres eladáshoz kellhet. A részletekért keressen személyesen.

Home staging

A lakás/ ház eladásra történő felkészítésével nem csak időt lehet megtakarítani, de a kialkudott vételárban is érezhető a hatása. Az egyszerű rendrakástól a teljeskörű felújításig széles skálán mozoghatunk, ha a részletekre is kíváncsi, olvassa el gondolatainkat a home staging szerepéről, nézzen rá a referenciáinkra, és beszélgessünk egyet!

Kert-gondozás

Ha szereti a kertet, de nem szeret vagy nincs ideje kertészkedni hívjon bátran én szívesen gondoskodom róla!

Vigyázat szeretem a növényeket! A kert nekem virágokat, bokrokat, fákat jelent, nem járdát, nem kocsibeállót, nem térkövet! A növények születnek és elmúlnak, közben nőnek, zöld hulladék keletkezik és állatokat is vonzanak. Pont ezért és ennek ellenére is szeretjük őket 🙂