Rólunk

Zima-Barna Zsuzsanna - home staging

Közgazdász vagyok és lakberendező. Gyerekkoromban Legóból lakás alaprajzokat építettem és még a gimnázium végen is sokat tanakodtam azon, építésznek vagy közgazdásznak menjek-e. Végül a közgazdaságtan nyert. Diplomámat 2000-ben szereztem, majd 10 évig elsősorban projektmenedzsmenttel foglalkoztam. A térrendezés azonban továbbra is foglalkoztatott, így 2007-ben lakberendezést is tanultam, akkor még csak hobbiból.

Imi ingatlan tanácsadó és fotós, így logikus volt, hogy a gyerekek születése után a lakberendezésen belül home staging-gel mélyebben kezdjek foglalkozni, ezzel kiegészítve az általa nyújtott szolgáltatásokat.

Jelenleg a home staging mellett informatikai fejlesztésekhez kapcsolódóan üzleti elemzőként is dolgozom: az ügyfél folyamatait, igényeit a rendszerben fejlesztendő funkciókká “alakítom”. Mindkét feladatkörömben az alkotás, a kreatív megoldások keresése a legizgalmasabb számomra.

Zima Imre - ingatlan értékesítés, fotózás

Tizenhét éve dolgozom ingatlan értékesítőként! Ebből 5 éve vállalkozóként, előtte két nagyobb irodánál alkalmazottként.

Fotózni a Szellemkép Szabadiskolában tanultam függetlenül az ingatlan értékesítéstől. 2005 óta több, mint 1000 lakás és ház fotózásán vagyok túl.

Ha segíthetek az ingatlan eladásában, pár napon belül biztosan tudunk egyeztetni egy személyes találkozót.

Hírdetés