Hírek

Panellakás Békásmegyeren

Békásmegyeren egy 2 + 2 félszobás lakást készítettünk fel az eladásra. A fotózás után az ingatlan hirdetését is Imi készítette el és közvetítőként segítette a tulajdonosokat az értékesítés folyamatában.

…tovább olvasok

Kertgondozás ha eladó a házad

Mivel nyitunk a “kertépítés”, kertészkedés irányába is, egy új ajánlatot gondoltunk ki megbízóink számára. Amennyiben minket bízol meg házad eladásával, az értékesítés ideje alatt karbantartjuk, szépítgetjük a kerted! Hogy ezt miért tesszük? Mert ezzel is szeretnénk jelezni, hogy a ház megfelelő megjelenése mellett a kert is nagy szerepet játszik abban, hogy a vevő beleszeret-e az ingatlanba vagy sem. Mi nem azt a vevőt keressük neked, akinek…

…tovább olvasok

Lakás felkészítése kiadásra

Eddig eladásra készítettük fel lakásokat. Idén az év elején kaptunk egy felkérést, hogy segítsünk egy zuglói lakás kiadásában. A Gizella úti másfél szobás lakás felkészítésében home staging tanácsadással és fotózással működtünk közre. Néhány munkaórával és minimális ráfordítással tette szebbé a tulajdonos a lakást. Pár héttel később sikeresen ki is adta az ingatlant.

…tovább olvasok

A suszter cipője

Idén év elején úgy döntöttünk, hogy eladjuk saját házunkat is, és természetesen erre is úgy készültünk, mintha egy ügyfelünk lakását készítettük volna fel eladásra. Az eredmény sem marad el. Kevesebb mint egy hónap alatt vevőre talált a házunk, minimális alkuval. A vevő kérésére a földszinti berendezés nagy részét hátrahagytuk költözéskor, mert a vevőnek tetszettek a bútorok is, így az alku során ezt is figyelembe vettük.

…tovább olvasok
Hírdetés