Köszönjük :)

Imi is és én is szeretjük, amit csinálunk, és külön örömmel tölt el minket, ha ügyfeleink is elégedettek a munkánkkal. Most olyan levelet kaptunk volt ügyfelünktől, amit muszáj megosztani.

(a lakás felkészítéséről írt korábbi bejegyzésünket itt találjátok)

A VIII. kerület kevésbé ismert részén, a Százados negyedben kezdtem árulni 60nm-es lakásom – ahogy mostanában sokan teszik, először ingatlanos vagy egyéb segítség nélkül. Természetesen megpróbáltam olyan állapotba hozni, hogy vonzó legyen. Jött is néhány érdeklődő, de komoly vevő egy sem. Néhány hónap elteltével kértem Imre és Zsuzsi segítségét az eladáshoz, ami a lehető legjobb döntés volt.
Időközben én is rájöttem, hogy a lakás tele van haszontalan bútorokkal, amiktől meg kell szabadulni vagy hogy egy két kisebb felújítással vonzóbbá tehető. Ezeknek a kisebb munkáknak neki is álltam, de a Zsuzsi által véghezvitt homestaging ezen túl is nagyon sok hozzáadott értéket teremtett, főként az elrendezésben, az egységes stílus és hangulat kialakításában végzett pótolhatatlan munkát. Imre ezután már szuper leírást és fotókat készíthetett, amik szintén sokkal jobban sikerültek mint korábban, a saját hírdetésemben.
De a befektetett szakmai profizmuson túl, ami mindkettőjük munkáját jellemezte, még azt is élvezhettem, hogy a ritmusomhoz, igényeimhez alkalmazkodva dolgoztunk együtt az eladáson. Tökéletes bizalom és nagyon jó hangulat jellemezte ezt az együttműködést, amit hamarosan az igazi vevő megjelenése is követett.
Nagyon hálás vagyok nekik, és nem csak azért mert eladták a lakásom. Emellett a stílusuk, emberi hozzáállásuk is világszínvonalú volt, nemcsak ilyen ingatlannal foglalkozó stábot, de ilyen szomszédot vagy éppen barátokat kívánok mindenkinek.
Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s