Lángolás, mogyoró és paradicsomi sziget a hálószobában

A Pantone már nagyon készülődik, hogy felfedje előttünk, mi lesz a 2017-es év színe, de addig is arra gondoltam, szívesen vennétek egy kis inspirációt a tavaszi színösszeállításokból. Most a Flame, Hazelnut és az Island Paradise színekre esett a választásom, és arra gondoltam, ezekből a színekből egy igazán ízléses hálószobát lehetne összeállítani. Sajnos a textilek, tapéták, kiegészítők keresgélése során arra kellett rájönnöm, hogy a boltok kínálatában igazán LÁNGOLÓ narancsot nem lehet találni, így ebben az összeállításban én is beértem a kevésbé vöröses, inkább narancsos árnyalatokkal.

De először is nézzük meg, mit mond a Pantone erről a három színről:

Flame – Lángolás

Ez a vöröses alapú narancs egy igazán társasági, vidám szín. Ez a színpadias árnyalat élénkségével, elevenségével a szenvedélyes forróságot hozza be a 2017-es tavasz árnyalatai közé.

Hazelnut – Mogyoró

A 2017-es tavaszi palettát ez a semleges szín, a mogyoró teszi teljessé. Az árnyalatról a föld természetessége juthat eszünkbe. Egyszerű, meleg, átmeneti szín, ami könnyedén képez kapcsot a különböző évszakok árnyalatai között.

Island Paradise – Paradicsomi sziget

Egy frissítő hatású vizes szín, amiről a levegőváltozás, felüdülés jut eszünkbe. Ez a hűvös kékes-zöldes, trópusokra jellemző árnyalat felkelti a vágyunkat, hogy kiszabaduljunk a hétköznapokból és lazítsunk egy kicsit.
Izgalmas összeállítás egy hálószobához, igaz? Nektek hogy tetszik?


Forrás: PANTONE Fashion Color Report Spring 2017

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s